Nermin AKÇAY - MÜDÜR

4 Ağustos 1974 Uşak doğumludur. İlkokulu Uşak Bir Eylül ilkokulunda, orta ve lise öğrenimini Uşak Kız Meslek Lisesinde tamamladı.

Ankara Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi, El Sanatları Anasanat Dalı bölümünü bitirdi.

Mardin-Nusaybin Halk Eğitim Merkezinde El Sanatları Öğretmeni olarak görev yapmıştır.

İstanbul-Güngören Halk Eğitim Merkezinde, Zeytinburnu Muhsin Ertuğrul MESEM´de, Zeytinburnu Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı, Müdür Başyardımcısı olarak yöneticilik görevlerinde bulundu.

Bağcılar Alaattin-Nilüfer Kadayıfçıoğlu Kız Meslek Lisesinde, İDMİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yaptı.

01.11.2023 tarihinden itibaren okulumuzda Okul Müdürü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Evli ve iki çocuk annesidir.